Nyheter

Vembla – Matvaror hem på 60 minuter

Samarbete

-

2020-02-06

Vi är glada över att ha inlett ett samarbete med Vembla. Vembla är ett nystartat företag som har skapat en ny tjänst som ska underlätta mathandlingen.

Genom deras tjänst kan du beställa dina matvaror från utvalda butiker. Vembla handlar sedan maten, packar den åt dig och levererar den till ditt hem. Allt detta inom 60 minuter enligt deras slogan ”Matvaror hem på 60 minuter”.

Vi har hjälpt till att skapa deras marknadsföringsmaterial i form av vouchers, tackkort och rollups. Mer material väntar framöver så håll utkik efter detta.

Vi är redo för Youngstival – Är du?

Waves Event

-

2019-12-06

Under Studio 11 befinner sig även Waves event som arrangerar Youngstival som är en plattform och en upplevelse för ungdomar. Plattformen syftar till ungdomars beteende, motivation och utveckling där en stor del är att vara en del av deras framgång. Youngstival ska vara platsen för unga drömmar som ska hjälpa ungdomar att våga ta steget till att nå sin fulla potential.

Studio 11 utökar med designers

Studio 11 Printhouse har förstärkt sig med tre nyexaminerade designers. Isak och Christoffer studerade tidigare Digital Design på Högskolan Kristianstad. Oscar studerade Content Producer på Malmö yrkeshögskola.

Vi hjälper företag – stora som små

Vår vision

-

2019-12-06

Här på studio 11 finns det inget företag som är för stort eller för litet. Vi har kompetenser inom många områden och kan möta ert behov. Det kan röra sig från enklare menyer till större videoproduktioner.